+86 400 041 7515

海外经销商:+852 5804 4670

周一至周五:9:00 - 18:00

荷兰8卧的公寓

Lauriergracht 47 /f, Amsterdam, Noord-holland, Netherlands

荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709
房屋价格: 咨询房产价格
建筑面积: 38平方米
房型: 8 卧

居外物业ID:37564709

让房产公司联系我

当前房源已经过期,建议您浏览其他相似房源

房产中介将快速与您取得联系,为您解答各类疑问

物业特色

Voor de Amsterdammers is de Lauriergracht een van de mooiste grachten. Charmant en rustig maar in de luwte van de ‘negen straatjes’ toch zeer centraal gelegen. Met de fraaie bomen aan weerszijden van het water is het een mooie en lommerrijke omgeving. Achter de gevel van een oude school ligt een heus stadspaleis verscholen. Dit fantastische huis onderscheidt zich door de combinatie van oude kenmerkende details en strakke moderne architectuur. Zo geven de ornamentale gietijzeren zuilen het huis een bijzondere grandeur. Het appartement ligt aan de achterzijde waardoor geen lawaai van de grachtzijde kan binnendringen, een aspect dat vaak wordt onderschat. Alleen het geluid van de vogels uit de binnentuinen is hoorbaar. Behalve dat het met 411 M2 groot en groots is, ligt het appartement dus in een oase van groen. Aan de linker-, rechter- en voorzijde is vol zicht op de royale binnentuinen. Aan de linkerkant ligt de kapel van architect Bleys en de binnenhof van een voormalig klooster; rechts ligt de prachtig aangelegde binnentuin van De Uylenburgh, een zorgcomplex voor senioren, terwijl de grote tuin aan de voorzijde bij de bewoners op de begane grond hoort. Het huis ligt derhalve privé en zeer rustig midden in het bruisende hart van de Jordaan. Luxe, comfortabel wonen en werken én representatief gasten ontvangen gaan hier hand in hand. Kortom: voor woningzoekenden op het hoogste niveau van de Amsterdamse woningmarkt is dit huis mét beveiligde parkeerplaats met recht een uniek woonobject te noemen.



Algemeen VvE

Het voormalig schoolgebouw ‘De Voorzienigheid’ is gebouwd in 1923 en in 1989 herontwikkeld en gesplitst in appartementen. Er is een gezonde VvE met eigen beheerder. Het gebouw zelf heeft een statige entree met authentieke details en hoge plafonds. Na het beveiligde en centrale tochtportaal met brievenbussen en bellenpaneel is het appartement op de eerste verdieping te bereiken per lift of via het brede, origineel betegelde trappenhuis.



Algemeen 47F

Vanuit de entree met Belgisch hardstenen vloer en drie diepe garderobekasten, strekt een lange gang zich uit richting woonkamer; aan deze gang liggen verschillende vertrekken die deels met elkaar in verbinding staan. Het maakt het huis daardoor organisch. Hoewel de woning zeer groot is, voelt het nergens echt groot aan. Het huis leent zich er heel goed voor om de verschillende ruimten een eigen sfeer en stijl mee te geven. Vrijwel alle vloeren zijn voorzien van parket.



Overal in het huis is volop bergruimte aanwezig. De op maat gemaakte kasten gaan op in de wanden van zowel de begane grond als de etage. Het huis, dat op eigen grond staat, is voorzien van zeer uitgebreide beveiliging, dubbel glas en verkeert in perfecte staat van onderhoud.



Ontvangstkamer

Direct rechts na de entree bevindt zich een statige en royale kamer met een hoog plafond en hoge ramen, een gas openhaard en een entresol met werkkamer die via een aparte trap te bereiken is. Langs de zijde met de haard is een lage strakke bank van natuursteen en in de muur is een ophangsysteem voor schilderijen weggewerkt. De kamer is een oase van rust omdat het afgelegen is van de rest van het huis. Bovendien heeft het een prachtig groen uitzicht op de zeer grote en stijlvol aangelegde binnentuin van het aanpalende gebouw. Via een kleine afgescheiden hal met trapje bereik je binnendoor de iets hoger gelegen keuken. De kamer is

daardoor ook zeer geschikt voor besprekingen of intieme (zaken)diners. Tevens valt van deze ruimte een aparte, zelfstandige studio te maken.



Keuken

Liefhebbers van koken kunnen hun hart ophalen in deze custom made keuken voorzien van allerhande professionele apparatuur. Daarnaast is de keuken ook zeer geschikt voor catering aan huis. De keukenbladen zijn van roestvrijstaal, er is diverse hoogwaardige apparatuur van Miele en Wolf geïnstalleerd zoals een speciale warmhoudlade om gerechten op de graad nauwkeurig op temperatuur te houden, twee keramische inductieplaten, drie ovens, een wokfornuis en een tepanyaki grillplaat. Het aanrechtblad heeft twee separate gootstenen. Verder zijn er een quooker en een voedselvermaler geplaatst en zijn zowel de espressomachine als de stoomoven direct aangesloten op de waterleiding. De lange houten op maat gemaakte bank met bergruimte staat onder de brede raampartij. Vanuit de keuken kijk je eveneens uit op de groene binnentuin aan de rechterzijde. De keuken kan door middel van een dubbele openslaande deur én een separate, in de wand weggewerkte schuifdeur nagenoeg geluiddicht worden afgesloten van de eetkamer. Ondanks de professionele keukentechniek oogt de keuken warm en gezellig en functioneert het als het centrale hart van de begane grond.



Eetkamer

Direct aan de keuken grenst aan de rechterzijde de eetkamer die ruimte biedt aan een groot gezelschap gasten. Er is volop bergruimte dankzij ingebouwde, op maat gemaakte kastruimte. De eetkamer is van de woonkamer gescheiden door een hoge muur, maar staat er wel mee in verbinding.



Woonkamer

De zonovergoten woonkamer heeft grandeur en sfeer. Met haar bijna 5 meter hoogte komen de twee gietijzeren draagkolommen met ingebouwde sprinklerinstallatie volledig tot hun recht. De open haard is weggewerkt in een gebogen ingebouwde wand waardoor een intieme zithoek is gecreëerd. Inbouw spots lichten zowel het hoge plafond als de vloer aan.



Het uitzicht aan de linkerzijde is op een andere grote binnentuin van een voormalig klooster waaraan een oude kapel staat. ’s Avonds gloeit het feeërieke licht achter de glas in loodramen. De kapel van Bleys is thans in gebruik als kantoor.



Over de gehele breedte van de woonkamer ligt pal zuid een breed balkon terras met eveneens bijna 5 meter hoge gietijzeren zuilen van een smaller formaat. Aan een kant van het terras ligt een diepe en hoge berging. Beneden ligt er alweer een grote binnentuin. Beplanting op het balkon biedt veel privacy.



Aan de eetkamer ligt een kleine bijkeuken die als volwaardige keuken kan fungeren. De ruimte is voorzien van een koel-vriescombinatie, wijnkast, hete-lucht oven met warmhoud-lade, 5-pits gasfornuis met wokfunctie, afzuigkap, vaatwasser en was- en drooginrichting.



Studeerkamer

Via de lange gang kom je links via een dubbele deur in een lichte televisie- annex studeerkamer. De diepe, open en dichte kasten met volop bergruimte zijn op maat gemaakt. Vanuit deze

gezellige kamer heb je uitzicht op de kapel en het groene lover. In de gang liggen twee moderne, identieke wc’s tegenover elkaar.



Slaapkamers

Het huis heeft drie slaapkamers met elk een eigen badkamer. Allen zijn ze te bereiken via de glazen brug tussen de keuken en de woonkamer. Aangezien het huis aan de achterzijde van het gebouw ligt is een ongestoorde nachtrust verzekerd.

Master bedroom: Een smaakvol verbouwde en royale slaapkamer met een in de wand verborgen toegangsdeur naar de state of the art badkamer. Er is een Finse sauna, een wastafel van Belgisch hardsteen, een whirlpool bad, WC, bidet en uiteraard een separate douche. Er is vanuit deze badkamer een doorgang naar de gym met spiegelwand, douche en in natuursteen uitgevoerde stoomsauna. Vanuit deze ruimte kom je in de entresol van de ontvangstkamer.

Slaapkamer 2: Deze slaapkamer met grote raampartijen heeft een smaakvolle badkamer waarin boek gelegd Carrara marmer is verwerkt boven het bad. Ook de douchewanden en de wastafel zijn uit ditzelfde marmer opgetrokken. De ingebouwde meterslange kastenwand loopt door in de hal en biedt plaats aan de meest uitgebreide garderobe. In deze kamer is het elke keer weer prettig wakker worden met het uitzicht op de smaakvolle tuin met vijver ter rechterzijde.

Slaapkamer 3: Een L-vormige slaapkamer met een kleinere badkamer, eveneens aan de rechterkant.



Berging en parkeerplaats

Beneden in de gemeenschappelijke ruimte van het souterrain bevinden zich twee bergingen. Om de hoek in de Konijnenstraat ligt een eigen parkeerplaats achter een automatische en op afstand (ook via telefoon) bedienbare toegangspoort.



Omgeving

Openbaar vervoer is op loopafstand. In de wijde omtrek zijn er volop winkels, cafés en restaurants. Op nog geen 5 minuten loopafstand liggen de gezellige Negen Straatjes, het Leidseplein met de Stadsschouwburg, bioscopen en het De La Mar theater. Per fiets ben je zo in het Vondelpark.



Prijs appartement EUR 3.650.000 K.K. Parkeerplaats Konijnenstraat EUR 150.000 K.K.

贷款计算器

默认为参考首付和贷款金额,您可以更改数值以获得您的专属贷款方案
贷款额不可大于房价
  • 房产总价:
  • 参考首付
  • 贷款金额
  • 支付利息:111万(利率4.8%)

咨询贷款流程即相关手续

月均还款

10221

询问每月租金可抵扣房贷情况

*以上信息为澳洲各州平均情况,了解更多贷款详情可咨询 400-041-7515

配套设施

荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的公寓,Lauriergracht 47 /F,编号37564709

居外物业ID:37564709

对此房源感兴趣?联系我们!

荷兰购房相关费用一览

交易费用
房产税 按照每年底市政厅评出的woz value乘以房价,每个市政厅比例不同。
年投保额 200欧元左右
不动产费 不动产税的高低由各市政厅按房屋估价决定的比例而定,每年都有所调整。
交接税 2%
注册费 1%-1.5%
地产代理费 1%-2%
房屋过户费 站所购住房价值的6%
房屋交付使用费 买方承担约10%的房屋买卖费用,包括房贷集资费、房屋交付使用费(6%)及其它费用(二手房)
贷款费用
贷款首付 本国人是零首付,外国人是首付10%(包含持荷兰ID的新移民),房屋交易成本占大约10%。
贷款利息类别 除了浮动利率,还有1年定期,5年定期,10年定期,20年定期和30年定期几种情况
房贷合同佣金 占房贷总额的1%,每个房地产商佣金各不同,常是事先讲好一个固定数额
贷款中介费 1%
持有费用
行政管理费 1%-1.5%
人寿险 与房贷数额的大小和借贷形式等有关,月金额达数10欧元至上百欧元不等。
二手房交易税 2%
公证费和国土登记费 550欧元
提交置业要求
让居外帮你找房

居外服务热线 400-041-7515

港澳台及海外客户请致电
+852 5804 4670

周一至周五 9:00 - 18:00

居外微信服务号 居外微信服务号