+86 400 041 7515

海外经销商:+852 5804 4670

周一至周五:9:00 - 18:00

荷兰9卧的联排别墅

Nieuwe Herengracht 115, Amsterdam, Noord-holland, Netherlands

荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609
房屋价格: 咨询房产价格
建筑面积: 22平方米
土地面积: 64平方米
房型: 9 卧

居外物业ID:43222609

让房产公司联系我

当前房源已经过期,建议您浏览其他相似房源

房产中介将快速与您取得联系,为您解答各类疑问

物业特色

*****ENGLISH TRANSLATION BELOW*****



Een unieke in 1998 onder architectuur gebouwde stadsvilla direct gelegen aan de Nieuwe Herengracht met vrij uitzicht over het Wertheimpark en geheel eigen inpandige garage in één van de mooiste en meest geliefde buurten van Amsterdam nabij Stopera, Hortus, Artis en Scheepvaartmuseum. Het gehele pand heeft een oppervlakte van zo'n 250 m2 inclusief de inpandige garage. Voorts heeft het pand een zeer royaal dakterras van 40m2 met een zeer hoge graad van privacy. Het pand bestaat uit vijf verdiepingen en heeft een eigen privélift. Het pand is zeer licht en heeft overal grote dubbelwandige ramen. Het pand is twee jaar geleden gerenoveerd, waarbij zowel de achtergevel als het dak geheel zijn vernieuwd en bovendien over de gehele voorgevel elektrische zonwering is aangebracht voor de warme dagen, die zorgdraagt voor een aangenaam binnenklimaat. Ook het sanitair is geheel vernieuwd. Het interieur van de woning heeft een hoog afwerkingsniveau en is ontworpen in samenhang met de architectuur van het pand zelf. Het vormt een modern, eigentijds geheel dat een eigen sfeer en warmte uitstraalt. Het spectaculaire uitzicht vanaf het dakterras op het Wertheimpark en de Hortus, in combinatie met de zeer grote privacy die het biedt, is de kroon op dit unieke pand.



Indeling:

De woning, waarvan alle verdiepingen tot de vijfde etage zowel per unieke spiraaltrap als per eigen privélift bereikbaar zijn, kent de volgende indeling:



Begane grond:

Op de begane grond heeft het huis een eigen privé inpandige garage van ca. 20 m2, halletje, liftingang en utility- en fitness ruimte.



Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping, die ook per buitentrap te bereiken is, ligt een grote ontvangst/eetkamer met uitzicht op de gracht en het Wertheimpark. Aan de achterzijde is een grote, lichte kamer gerealiseerd, die momenteel in gebruik is als werkkamer. Zowel het aldaar aanwezig speciale bureau alsmede de op maat gemaakte en bij het interieur passende rol- en zwenkkasten zijn specifiek voor dit pand gemaakt. Een ruim toilet completeert deze verdieping.



Tweede verdieping:

Op de tweede verdieping zijn twee (slaap/logeer)kamers van respectievelijk ruim 24 m2 (die overigens nu is ingericht als bibliotheek) en 10 m2 gesitueerd alsmede een eigen douche/wasruimte. Beide slaapkamers hebben hetzelfde hoge afwerkingsniveau als de rest van het huis en bieden mooi zicht op respectievelijk het Wertheimpark en de ruime binnentuinen aan de achterzijde.



Derde verdieping:

Op de derde verdieping bevindt zich een royale master bedroom met fraaie speciaal voor dit huis ontworpen ruime walk in closet. Voorts is hier de zeer ruime badkamer gesitueerd, voorzien van ligbad, inloopdouche, moderne dubbele wastafels, toilet, grote spiegel en een prachtige gietvloer. Ook de badkamers hebben een hoog afwerkings- en kwaliteitsniveau. Het sanitair is twee jaar geleden vernieuwd.



Vierde verdieping:

Op de vierde verdieping bevindt zich de gezellige ruime woonkamer,die samen met de vijfde verdieping één geheel vormt en de beide verdiepingen samen het karakter geeft van een uniek penthouse, mede omdat is voorzien in een vide en een deel van de vloer van de vijfde verdieping uit glas bestaat. Tevens bevindt zich op deze verdieping een (derde) toilet en een gezellige slaapkamer annex leeskamer met een speciaal voor dit huis ontworpen en gebouwde unieke schuif(boeken)kast.



Vijfde verdieping:

Op de vijfde verdieping bevindt zich de zeer grote woonkeuken,die de gehele oppervlakte van het pand beslaat en door de videstructuur in verbinding staat met de woonkamer, waardoor deze beide verdiepingen een uniek penthousekarakter hebben. De woonkeuken is voorzien van een speciaal voor dit pand ontworpen en gebouwd interieur, dat zeer veel bergruimte biedt en waarin zijn ingebouwd; gasfornuis en grill/oven van SMEG met stijlvolle afzuigkap, koelkast, ijskast en vaatwasser. Doordat de (schuif)deuren op deze verdieping aan de voorzijde van onder tot boven de gehele gevel beslaan, is de ruimte zeer licht en geeft dit een prachtig uitzicht op en over het Wertheimpark.



Zesde verdieping:

Het schitterende dakterras op de zesde verdieping van zo'n 40 m2 is omgeven met stalen boarding van zo'n anderhalve meter, waardoor dit sowieso zeer hooggelegen dakterras een ongekende privacy kent en een ongekend en uniek uitzicht dat zich uitstrekt van de Hortus Botanicus tot het Scheepvaartmuseum. Aangezien het dakterras geheel vrij ligt, heeft het de gehele dag zon. Het dakterras aan de voorzijde is ingericht met een comfortabele zithoek.



LOCATIE:

Dit prestigieuze en unieke pand is gelegen in de populaire en geliefde Plantagebuurt direct aan de Nieuwe Herengracht in de directe nabijheid van de Hortus Botanicus, de Stopera en het Waterlooplein, Artis en het Scheepvaartmuseum. Ook alle andere highlights van de historische Amsterdamse binnenstad bevinden zich op loopafstand met inbegrip van de Dam, de Nieuwmarkt, het Rembrandtplein, de Hermitage. Het metrostation 'Nieuwe Herengracht/Waterlooplein' bevindt zich op slechts 250 meter afstand en brengt u in 5 minuten naar het centraal station en in 15 minuten naar de Zuidas. Het pand is ook uitstekend per auto bereikbaar en geeft snelle toegang tot uitgaande wegen zoals de Wibautstraat en de IJtunnel. Gelegen direct tegenover het Wertheimpark ligt het pand in een zeer groen gebied.



ERFPACHT

- Het huis is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam. De erfpacht is afgekocht tot 31-12-2046.

- De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 zijn van toepassing inclusief de mogelijkheid om de

erfpacht eeuwigdurend af te kopen.

- Aangezien het een geheel zelfstandige woning is is er geen Vereniging van Eigenaars en zijn er geen

servicekosten.



BIJZONDERHEDEN:

- Exclusief en uniek modern grachtenhuis met lift en dakterras van ruim 40 m2 met zeer veel privacy en schitterend

uitzicht over het Wertheimpark.

- Een eigen privé inpandige parkeergarage van ca. 21 m2.

- Recentelijk gerenoveerd inclusief vernieuwde achtergevel en dak.

- De gevels zijn afgewerkt met zink en daardoor zeer onderhoudsarm.

- Energielabel B

- Conform NEN2580 bedraagt de inpandige ruimte, met inpandige garage, zo'n 250 m2 woonoppervlakte waarvan

ca. 233 m2 gebruiksoppervlakte wonen.

- Het huis is onder architectuur in 1998 nieuw gebouwd

- Zeer aantrekkelijke ligging direct aan de Nieuwe Herengracht en op loopafstand van de Stopera, Hortus, Artis,

Hermitage en andere culturele locaties en met een keur aan restaurants eveneens op loopafstand.



OPLEVERING

De oplevering zal in overleg plaatsvinden, maar is mogelijk op korte termijn.



*****ENGLISH TRANSLATION*****



A unique urban villa, built in 1998, on the Nieuwe Herengracht with an unobstructed view over the Wertheimpark with its own in-house garage in one of the most beautiful and popular neighborhoods of Amsterdam near Stopera, Hortus, Artis and Scheepvaartmuseum. The entire building has a surface of appr. 250 m2 including the garage. The property has a very spacious roof terrace of 40m2 with a very high degree of privacy. The property consists of five floors and has its own private elevator. The building is very light and has large double-walled windows throughout. The building was renovated two years ago where both the rear wall and the roof have been completely renovated and, in addition, electric blinds have been installed over the entire facade that ensure a pleasant indoor climate. The plumbing has also been completely renewed. The interior of the house has a high level of finishing and is designed in conjunction with the architecture of the building itself.



Layout:

The property, of which all floors up to the fifth floor are accessible per unique spiral staircase as well as per own private lift, has the following layout:



Ground floor:

On the ground floor the house has its own private garage of approx. 20 m2, entrance hall, lift and utilities and fitness room.



First floor:

On the first floor, which can also be reached by outside stairs, there is a large reception / dining room with a view of the Nieuwe Herengracht and the Wertheimpark. At the rear a large, light room has been realized which is currently in use as an office. A spacious toilet completes this floor.



Second floor:

On the second floor there are two (sleeping / accommodation) rooms of respectively 24 m2 (which is now arranged as a library) and 10 m2 situated as well as a private shower / laundry room. Both bedrooms have the same high level of finishing as the rest of the house and a nice view of the Wertheimpark and the spacious courtyard gardens at the rear.



Third floor:

On the third floor is a spacious master bedroom with beautiful spacious walk in closet specially designed for this house. Furthermore, the very spacious bathroom is situated with bath, walk-in shower, modern double sinks, toilet, large mirror and a beautiful cast floor. The bathrooms also have a high level of finishing and quality. The plumbing was renewed two years ago.



Fourth floor:

On the fourth floor is the cozy spacious living room which together with the fifth floor forms a whole and the two floors together gives the character of a unique penthouse. Also located on this floor is a (third) toilet and a cozy bedroom annex reading room with a specially designed for this house and built unique sliding (book) closet.



Fifth floor:

On the fifth floor is the very large kitchen that covers the entire surface of the building and is connected to the living room by the vide structure so that both floors have a unique penthouse character. The kitchen is equipped with a specially designed and built interior for this building that offers a lot of storage space and in which are built-in; gas stove and grill / oven from SMEG with stylish hood, fridge, refrigerator and dishwasher.

贷款计算器

默认为参考首付和贷款金额,您可以更改数值以获得您的专属贷款方案
贷款额不可大于房价
  • 房产总价:
  • 参考首付
  • 贷款金额
  • 支付利息:111万(利率4.8%)

咨询贷款流程即相关手续

月均还款

10221

询问每月租金可抵扣房贷情况

*以上信息为澳洲各州平均情况,了解更多贷款详情可咨询 400-041-7515

配套设施

荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609 荷兰北荷兰阿姆斯特丹的联排别墅,Nieuwe Herengracht 115,编号43222609

居外物业ID:43222609

对此房源感兴趣?联系我们!

荷兰购房相关费用一览

交易费用
房产税 按照每年底市政厅评出的woz value乘以房价,每个市政厅比例不同。
年投保额 200欧元左右
不动产费 不动产税的高低由各市政厅按房屋估价决定的比例而定,每年都有所调整。
交接税 2%
注册费 1%-1.5%
地产代理费 1%-2%
房屋过户费 站所购住房价值的6%
房屋交付使用费 买方承担约10%的房屋买卖费用,包括房贷集资费、房屋交付使用费(6%)及其它费用(二手房)
贷款费用
贷款首付 本国人是零首付,外国人是首付10%(包含持荷兰ID的新移民),房屋交易成本占大约10%。
贷款利息类别 除了浮动利率,还有1年定期,5年定期,10年定期,20年定期和30年定期几种情况
房贷合同佣金 占房贷总额的1%,每个房地产商佣金各不同,常是事先讲好一个固定数额
贷款中介费 1%
持有费用
行政管理费 1%-1.5%
人寿险 与房贷数额的大小和借贷形式等有关,月金额达数10欧元至上百欧元不等。
二手房交易税 2%
公证费和国土登记费 550欧元
提交置业要求
让居外帮你找房

居外服务热线 400-041-7515

港澳台及海外客户请致电
+852 5804 4670

周一至周五 9:00 - 18:00

居外微信服务号 居外微信服务号