+86 400 041 7515

海外经销商:+852 5804 4670

周一至周五:9:00 - 18:00

荷兰9卧的联排别墅

Dashorsterweg 14, Scherpenzeel, Gelderland, Netherlands

荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133
房屋价格: 咨询房产价格
建筑面积: 34平方米
土地面积: 5230平方米
房型: 9 卧

居外物业ID:42952133

让房产公司联系我

当前房源已经过期,建议您浏览其他相似房源

房产中介将快速与您取得联系,为您解答各类疑问

物业特色

Ruime, onderkelderde HISTORISERENDE VILLA met natuurlijke vijver op groot perceel



In het heerlijk rustige buitengebied van Scherpenzeel, op de rand van Gelderland en Utrecht, staat een geweldige villa met 5 studeer/slaapkamers en immense souterrain/garage, op een perceel van maar liefst 5.230 m². Zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien en met een riante tuin.



In 2005 is deze historiserende villa gebouwd naar een voorbeeld van een 17e-eeuws dwarshuis voorzien van knipvoeg, met aan de voorkant vier ramen en een klassieke deur met bovenlicht en een schilddak met twee schoorstenen op de kruispunten van de dakvlakken. De kap is versierd met zeven dakkapellen. In dezelfde stijl aangebouwd twee kantoorruimtes met daaronder de garage/souterrain. De diverse kantoor/studeerkamers, het souterrain en twee entrees, biedt u de mogelijkheid van kantoor, atelier, B&B of werkplaats aan huis. Eveneens zijn deze ruimten te gebruiken als een aparte unit voor inwonende ouders/tiener/au-pair.



De historiserende villa is in 2005 mooi opgetrokken in uit gemêleerde stenen, waardoor de illusie van een monumentaal pand nog meer naar voren komt. Ook het interieur is klassiek, zeer mooi afgewerkt, maar met een uitstekende logistiek en alle comfort die u zich maar kunt wensen als vloerverwarming, spotjes in het plafond, een goed geoutilleerde woonkeuken, beveiligde ramen, prachtig afgewerkte natte cellen en nog veel meer moois. Een heerlijk huis met grote tuin en natuurlijke vijver, waar u zich helemaal thuis zult voelen.



Hoewel uw beschutte villa u de rust en ruimte biedt die u wenst, bent u niet ver van de bewoonde wereld. Amersfoort en Ede liggen op 20 autominuten. De faciliteiten van Scherpenzeel zelf zijn ook goed bereikbaar met de fiets. U resideert hier midden in het land en de verschillende N-wegen brengen u vliegensvlug naar de A30 of A12, waar de rest van Nederland zich voor u ontsluit. In een mooier gebied kunt u niet wonen. Tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Hoge Veluwe, omringd door landerijen.



KENMERKEN



BOUWJAAR ca. 2005

BOUWWIJZE Traditioneel gebouwd

ISOLATIE Volledig geïsoleerd

WOONOPPERVLAKTE ca. 361 m²

INHOUD ca. 1770 m³

PERCEELOPPERVLAKTE 5.230 m²



BEGANE GROND



De facade van het voorhuis is prachtig, met een mooie voordeur. Hier zal veelal uw bezoek door naar binnen treden, nadat ze hun auto op de immense parkeerplaats aan de zijkant van het huis hebben neergezet. De ruime lichte hal met vide bestaat uit een toilet en meterkast. Tevens vindt u hier de trapopgang naar de verdieping en een trap naar het souterrain.



LICHTE EN ROYALE WOONKAMER



Loopt u rechtdoor, dan komt u in de woonkamer met fraaie lichterker. Aan de voorzijde van de grote living kijkt u via de hoge, met roede verdeelde ramen uit op de tuinkamers omzoomd met buxushaagjes en groen en de omliggende landerijen. In dit gedeelte met op maat gemaakte boekenkast, kunt u een knusse zithoek situeren rondom de gashaard met sfeervolle natuurstenen schouw. Lopen we via een lichte z-beweging naar de achterkant dan treft u opnieuw een immense ruimte waarvan het achterste gedeelte baadt in het zonlicht. Hier is een fraaie lichterker (met zonwerende luifel) gemaakt. De grote met roedes verdeelde ramen tonen u uw achtertuin, wederom met fraai gevormde tuinkamers en het grote gazon met onder andere een natuurvijver en terras voor het zwembad. In de erker bevinden zich openslaande deuren waardoor u zo op uw grote terras uitkomt.



De woonkamer is voorzien van een geoliede eikenhouten visgraat vloer.



GROTE WOONKEUKEN



Via de achterkamer komt u door mooie en suite deuren met glas, geflankeerd aan weerskanten door op maat gemaakte vaste kasten, in de heerlijk lichte en gezellige grote woonkeuken. Aan de voorkant van het huis bevindt zich het kookgedeelte. Uw keuken is optimaal geoutilleerd, met veel kastruimte, een ingebouwde stoomoven en combimagnetron, koffiezetapparaat, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Het aanrechtblad bestaat uit graniet en geeft de klassieke offwhite keuken een bepaalde grandeur. Tevens is er een boodschappenlift die beneden in de proviandruimte uitkomt. Het eetgedeelte van de woonkeuken bevindt zich aan de achterkant van uw woning. Via de dubbele deuren stapt u zo op het deels overdekte terras. Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen. Stelt u zich heerlijke zwoele zomeravonden voor, waar u uw gerechten zo naar de buitentafel brengt om tot laat van uw prachtige tuin te genieten.



APARTE OF LEVENSBESTENDIGE UNIT



Een tweede entree aan de achterkant van de woning biedt toegang tot een hal met een garderobekast, een toilet, een trap naar het souterrain en een luik met vlizotrap naar een vliering met de nodige bergruimte. Via deze ingang (maar ook via de keuken) komt u in een aangebouwd gedeelte met een tweetal kamers. Momenteel zijn ze in gebruik als kantoor, met op maat gemaakte bureaus en inbouwkasten. U zou hier ook prima een levensbestendige slaapkamer en badkamer van kunnen maken. De ruimste kamer is voorzien van inbouwspotjes en een deur naar het terras en zou een geweldige slaapkamer zijn. De tweede kamer heeft vaste kasten, maar kan perfect een en suite badkamer worden.



U kunt dit gedeelte ook prima afscheiden van de rest van het huis en hier een B&B, kantoor, atelier, studio, kamer en natte cel voor au-pair of inwonende ouders of kinderen kunnen situeren. Mogelijkheden te over! Zo praktisch.



SOUTERRAIN



Het souterrain met daglicht is zowel toegankelijk via een trap nabij beide entrees op de begane grond als van buitenaf via een elektrische sectionaaldeur en een aparte loopdeur. Dit gedeelte van de woning biedt een zee aan ruimte voor onder meer het stallen van meerdere auto's, opslag, kantoorindeling etc. De helling met toegang tot de garage is voor de veiligheid voorzien van vloerverwarming. Een riante hobbyruimte biedt vele mogelijkheden voor gebruik als bijvoorbeeld bergruimte, atelier of werkplaats. Twee riante slaapkamers, beiden voorzien van een wastafel, zijn tevens geschikt als bijvoorbeeld studeerkamer. Een proviandruimte biedt de nodige bergruimte voor voorraad en is middels een proviandlift met de keuken verbonden.



De wasruimte is voorzien van de witgoedaansluitingen, een wastafel en de stortkoker voor het wasgoed. Een tweetal technische ruimtes zijn uitgerust met de CV-installatie, het centraal stofzuigsysteem, een waterontharder, de WTW-installatie en het irrigatiesysteem.



Het souterrain heeft een hoog afwerkingsniveau met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, gestucte wanden en gespoten plafonds.



1E VERDIEPING



Vanaf de vide op de overloop, kijkt u zo naar de hal op de begane grond. Licht en ruimte vallen u ten deel. Op deze verdieping bevinden zich onder het geïsoleerde dak drie slaapkamers met dakkapellen / Velux dakramen en een badkamer. Op deze verdieping ligt vloerbedekking.



Masterbedroom

Met recht een royale ouderslaapkamer! De royale ouderslaapkamer is uitgerust met een sfeervolle gashaard, een Belgisch hardstenen wastafel meubel met een dubbele wastafel, en een inloopkast.



Slaapkamers

De andere twee slaapkamers hebben tevens riante afmetingen. Beiden zijn voorzien van een Velux dakraam en een dakkapel voor de nodige lichtinval.



Badkamer

De badkamer is betegeld met Belgisch hardsteen en uitgerust met een inloopdouche, spatoilet, dubbele wastafel en een stortkoker voor wasgoed., welke uitkomt in de wasruimte in de kelder

De ramen aan de Oostzijde van de verdieping zijn uitgerust met screens. 



2E VERDIEPING

Via een luik met vlizotrap op de overloop van de eerste verdieping kunt u de vliering betreden. Hier heeft u een zee aan opbergmogelijkheden.



OVERIG

 

TUIN

De riante tuin biedt veel privacy, ondanks dat u zowel achter als voor een zeer ruim uitzicht heeft over de uitgestrekte landerijen. Hoge bomen biezen uw immense perceel af. De achtertuin is aangelegd met een riant terras grenzend aan de woning voorzien van Belgisch hardstenen tegels en terrasverwarming door middel van heaters. Het terras aan de achterzijde en het talud zijn voorzien van vloerverwarming. Prachtig symmetrisch aangelegde tuinkamers afgebiesd met korte buxus en voorzien van diverse plantengroei en in vorm geknipte taxussen aan zowel de voor- als achterkant geven de villa een majestueuze aanblik. Aan de achterkant bevindt zich een uitgestrekt gazon en een natuurlijke vijver met strandje en eilandje. Er zijn diverse fruitbomen aangeplant, waaronder een appel-, noten-, peren-, kersen- en pruimenboom. Door de vrije ligging biedt de tuin prachtig uitzicht en zijn rust en vrijheid gewaarborgd. De gehele tuin is voorzien van een beregeningssysteem welke wordt gevoed door een norton.





BIJZONDERHEDEN

- Met uitzondering van de woonkamer is de gehele woning voorzien van vloerverwarming.

- De wanden en plafonds zijn grotendeels voorzien van glad stucwerk.

- Plafonds op begane grond zijn voorzien van inbouwspots en fraaie plafondlijsten.

- De ramen zijn (grotendeels) voorzien van horren, veiligheidsbeslag en dubbele beglazing.

贷款计算器

默认为参考首付和贷款金额,您可以更改数值以获得您的专属贷款方案
贷款额不可大于房价
  • 房产总价:
  • 参考首付
  • 贷款金额
  • 支付利息:111万(利率4.8%)

咨询贷款流程即相关手续

月均还款

10221

询问每月租金可抵扣房贷情况

*以上信息为澳洲各州平均情况,了解更多贷款详情可咨询 400-041-7515

配套设施

荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133 荷兰海尔德兰Scherpenzeel的联排别墅,Dashorsterweg 14,编号42952133

居外物业ID:42952133

对此房源感兴趣?联系我们!

荷兰购房相关费用一览

交易费用
房产税 按照每年底市政厅评出的woz value乘以房价,每个市政厅比例不同。
年投保额 200欧元左右
不动产费 不动产税的高低由各市政厅按房屋估价决定的比例而定,每年都有所调整。
交接税 2%
注册费 1%-1.5%
地产代理费 1%-2%
房屋过户费 站所购住房价值的6%
房屋交付使用费 买方承担约10%的房屋买卖费用,包括房贷集资费、房屋交付使用费(6%)及其它费用(二手房)
贷款费用
贷款首付 本国人是零首付,外国人是首付10%(包含持荷兰ID的新移民),房屋交易成本占大约10%。
贷款利息类别 除了浮动利率,还有1年定期,5年定期,10年定期,20年定期和30年定期几种情况
房贷合同佣金 占房贷总额的1%,每个房地产商佣金各不同,常是事先讲好一个固定数额
贷款中介费 1%
持有费用
行政管理费 1%-1.5%
人寿险 与房贷数额的大小和借贷形式等有关,月金额达数10欧元至上百欧元不等。
二手房交易税 2%
公证费和国土登记费 550欧元
提交置业要求
让居外帮你找房

居外服务热线 400-041-7515

港澳台及海外客户请致电
+852 5804 4670

周一至周五 9:00 - 18:00

居外微信服务号 居外微信服务号