+86 400 041 7515

海外经销商:+852 5804 4670

周一至周五:9:00 - 18:00

荷兰35卧的联排别墅

Graeterweg 23, Swalmen, Limburg, Netherlands

荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354
房屋价格: 咨询房产价格
建筑面积: 105平方米
土地面积: 6105平方米
房型: 35 卧

居外物业ID:36524354

让房产公司联系我

当前房源已经过期,建议您浏览其他相似房源

房产中介将快速与您取得联系,为您解答各类疑问

物业特色

Graeterweg 21 en 23 Swalmen.



Te koop wordt aangeboden deze vrijstaande statig gelegen villa Graeterhof, een voormalig jachthuis, met cottage en Rozerie gelegen op een perceel van 6105 m2 eigen grond.



De hoogwaardige afwerking van de villa is met veel smaak en oog voor detail vormgegeven tot een schitterend geheel.

Authentieke stijlkenmerken zijn gecombineerd met modern comfort en luxe en van alle denkbare gemakken voorzien.

Door de open ligging op de kavel geniet u optimaal van de omgeving nabij diverse natuur en stiltegebieden.

De rust en privacy die u geniet zullen het woongenot ongetwijfeld tot een hoog niveau brengen.

Het object is verder gunstig gelegen te aanzien van diverse uitvalswegen A73, Venlo Maastricht en de A 52 Dusseldorf.



De mogelijkheden die het object biedt zijn zeer divers o.a. wonen met gastenverblijf, seminars of meetings, kantoorvilla, wellness met sauna.



Vanwege de cultuurhistorische waarde en schoonheid is dit object door de rijksoverheid als rijksmonument aangemeld met o.a. vrijstelling van de overdrachtbelasting.



Het resultaat van de renovatie is een topmonument waarvan ook gedurende de komende eeuwen het prominente karaktervolle voorkomen als een sierraad voor de omgeving is gewaarborgd.



Bouwjaar: oorspronkelijk 1854, 2002 en 2003 gerestaureerd.

Perceel: 6105 m2

Inhoud: circa 2800 m3, bijgebouwen m³

Woonoppervlakte 1.125 m2

Kozijnen: hardhout

Verwarming: cv installatie, cv ketel 1985.

Bestemming: wonen

Bijzonderheden Rijksmonument nr. 524394.

Alarminstallatie, B&O Systeem ingebouwd.



Aanvaarding: in overleg



Indeling Villa



Begane grond

Overdekte entree, welke bereikbaar is door een hardstenen dubbele trap.

De trappen naar de dubbele voordeur nodigen uit om binnen te treden !

De ontvangsthal met de bordestrap is eveneens groots.

Aan de linkerzijde van de villa bevindt zich een zitkamer met plankenvloer en een fraaie marmeren schouw.

Vanuit deze zitkamer is er toegang naar de huidige kantoorruimten v.v. tegelvloer.

Verder is er de garderobe ruimten (v.v. tegelvloer) met toilet, wastafel (graniet) en bidet en een bergkast.

Aan de rechterzijde is de living gesitueerd welke is afgewerkt met een eikenplankenvloer. Geheel rechts van het gebouw is een fraaie kamer aanwezig met plankenvloer (voormalige paardenstal) met glazentrap naar een niveau verschil.

Vanuit deze ruimten is er toegang naar de tuin.

Achter de living is de eetkamer aanwezig welke is afgewerkt met een eiken plankenvloer.



De moderne keuken is ingericht met een u U-vormig keukenblok welke is afgewerkt met een granieten werkblad en waarin zich de volgende apparatuur (Siematic) bevindt: twee elektrische ovens, magnetron, koffiezet apparaat, vaatwasser, afzuigkap, keramische kookplaat, gaspit en grill.

De keuken is afgewerkt met een tegelvloer en geeft u toegang naar het terras achter de villa welk gedeeltelijk overkapt is.



Eerste verdieping



De overloop biedt toegang naar een overdekt balkon aan de voorzijde naar de woonfuncties aan rechter en achterzijde en het separaat appartement aan de linkerzijde van de villa.



De rechterzijde van deze verdieping is op dit moment ingedeeld als een separaat appartement waarin zich de volgende ruimten bevinden:

Woonkamer met de toegang naar een mooi terras

1 slaapkamer met toegang naar:

- badkamer met inloopdouche, toilet, design radiator, dubbele wastafel met meubel

- v.v. eenvoudig keukenblok (in kast ingebouwd)



De achterzijde biedt toegang naar een tussenhal met de trap naar de tweede verdieping, bergkast en de toegang naar een slaapkamer v.v. eiken plankenvloer met een badkamer welke is ingericht met een douche, wastafel, toilet en design radiator.



Aan de linkerzijde bevinden zich de volgende ruimten:

- masterbedroom welke is afgewerkt met een plankenvloer

- complete luxe badkamer welke is ingericht met een inloopdouche, ligbad, twee wastafels, design radiator en een toilet.

- kleedkamer met bijzonder fraai kasten.



Tweede verdieping.

Op deze verdieping zijn aanwezig een tweetal slaapkamers, een badkamer met ligbad, toilet en wastafel en aan beide zijden van het gebouw een riante zolderruimten.



Souterrain

Via de keuken en de trap aan de achterzijde van de villa is er toegang tot het souterrain.

Het souterrain is onderverdeeld in verschillende ruimten met o.a. de technische ruimten met CV ketel, wasruimten en een prachtige gewelfde wijnkelder.



Cottage

Begane grond

Via de entree aan de zijgevel komt u in de hal v.v. tegelvloer en de CV ruimten met de CV ketel.

De badkamer is ingericht met een toilet, wastafel, ligbad en de afvoer voor het witgoed.

De gezellige woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en staat in open verbinding met de keuken.

Het keukenblok is ingericht met een vaatwasser, afzuigkap, 4 pits gasfornuis, elektrische oven en een koelkast.

Via de woonkamer is de kelder en de eerste verdieping toegankelijk.

Deze cottage is voorzien van een aparte meterkast, CV installatie en houten kozijnen.



Eerste verdieping

Hier bevinden zich drie slaapkamers, het toilet en de badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel.

De ouder slaapkamer is in het bezit van een dakkapel en een wastafel.



De Rozerie



Aan de linkerzijde van dit gebouw is een hal met tegelvloer welke u toegang geeft naar de toiletgroepen en een berging met het grondwatersysteem.

De Rozerie is afgewerkt met een tegelvloer, en bezit aan de achterzijde twee rolpoorten voor de toegang.

Een openhaard in het midden van het gebouw zorgt voor extra sfeer.

Aan de voorzijde van het gebouw is een serre gerealiseerd met tegelvloer en schuifpuien voor direct tuincontact.





Eigendoms- en bewoningsgeschiedenis



Het voormalige JACHTHUIS Graeterhof is vrijstaand gelegen aan de Graeterweg te Swalmen. De naam Graeterhof is afkomstig van een oorspronkelijk naastgelegen hoeve waarvan reeds in 1358 melding werd gemaakt. Tot de Franse tijd was de boerderij ruim driehonderd jaar in het bezit van de katholieke kerk.

In de eerst helft van de 19de eeuw kwam Graeterhof in het bezit van de familie Strens die tot 1967, bijna honderdvijftig jaar, eigenaar bleef.

De familie Strens voerde ingrijpende verbouwingen uit. De meest ingrijpende was de uitbreiding met jachthuis aan de voorzijde in het midden van de negentiende eeuw. Het was één van de jongere werken van Pierre Cuijpers. Aan het begin van de 20ste eeuw vond opnieuw een grote verbouwing plaats, ditmaal een ontwerp van de Roermondse architect Frans Dupont. In deze campagne kreeg het jachthuis het chalet-achtige uiterlijk dat het heden ten dage nog steeds heeft.

Na vierendertig jaar als hotel-restaurant gefunctioneerd te hebben werd het in 2001 gekocht door Andrew en Philomena Peat. In hetzelfde jaar werd het aangewezen als Rijksmonument. In de jaren 2002 en 2003 is het pand ingrijpend gerestaureerd. Momenteel fungeert Graeterhof weer als woonhuis.



Het complex Graeterhof vormt van oorsprong een middeleeuwse hoeve die in 1857 in opdracht van de familie Strens werd uitgebreid met een jachthuis annex zomerverblijf. Zoals te doen gebruikelijk in die tijd, benutte de eigenaar dit deels voor eigen vertier, terwijl het deels werd verhuurd. De hoeve bleef als vanouds in handen van een pachter. Vanaf het einde van de negentiende eeuw heeft de familie het complex gebruikt voor permanente bewoning door een of meer generaties, in combinatie met agrarisch bedrijf. Als pachthoeve werd de boerderij in het eerste decennium van de twintigste eeuw opgedoekt en vervolgens in 1919 gesloopt. Vanaf die tijd werd het bedrijf vanuit het hoofdhuis bestierd, aan welke situatie een einde kwam in de jaren zestig van de twintigste eeuw. Het complex heeft toen een wijziging ondergaan, waarbij het behalve als woning tevens als hotel ging fungeren. In de zomer van 2001 is de functie van gastenverblijf komen te vervallen. De nieuwe eigenaar, de familie Peat heeft medio augustus 2001 een start gemaakt met het herstel van het complex Graeterhof voor bewoning, conferentieruimte en erfgoedlogies (Bed and Breakfast). Daarnaast vormt het huis in de lijn van de geschiedenis het verblijf van verschillende generaties. De samenstelling van de functies van Graeterhof vanaf 1857 – te weten wonen, werken, uitbaten en recreëren – vormt een constante in ruim anderhalve eeuw gebruiksgeschiedenis.



De benaming Graeterhof is samengesteld uit ‘Gen’, ‘Raat’ of ‘Rade’ en ‘hof’. In de middeleeuwse akte uit 1358 wordt gesproken van “guede en erve” op de Graat. Het begrip ‘rade’ of ‘rode’ verwijst naar een gerooide plek. Net zoals Hillenraedt - de rade van de Roermondse familie Hillen – wijst Graeterhof dus op een vestiging op een open plek in het bos.



Omschrijving Bouwgeschiedenis.

Het JACHTHUIS heeft een hoofdzakelijk T-vormige plattegrond en twee bouwlagen onder een schilddak, kleinere zadeldaken en platte daken. Goot op consoles.

Het pand heeft gepleisterde bakstenen gevels in rustica en een gecementeerde grijze plint.

De achtergevel heeft een opstand van baksteen in kruisverband, die wit is geschilderd. In de gevels bevinden zich hoofdzakelijk rechthoekige houten vensters met bovenlicht onder een strek, gedeeltelijk met dubbele luiken met ventilatieroosters.

Verder cordonlijsten en geprofileerde rechthoekige plaquettes onder de vensters.

De VOORGEVEL is symmetrisch van opbouw en bestaat uit een hoofdvolume van twee bouwlagen met centraal een risalerend volume met entree waarnaast aan beide zijden twee traveeën met in elk travee een venster.

De entree heeft een overdekt bordes en dubbele trap.

De trappen hebben een balustrade met rondbogen en ronde en vierkante kolommen met een decoratie van een cirkel op drie verticale lijnen.

Aan weerszijden van de dubbele voordeur bevindt zich een rond raam.

In de tweede laag is een inpandig balkon met balustrade onder drie rondbogen.

De topgevel van het risalerend volume heeft vakwerk en een dubbel venster met bovenlichten.

De hoeken van de voorgevel zijn afgeschuind en hebben per laag een travee

met venster en een topgevel met vakwerk en een venster.

Aan beide zi

贷款计算器

默认为参考首付和贷款金额,您可以更改数值以获得您的专属贷款方案
贷款额不可大于房价
  • 房产总价:
  • 参考首付
  • 贷款金额
  • 支付利息:111万(利率4.8%)

咨询贷款流程即相关手续

月均还款

10221

询问每月租金可抵扣房贷情况

*以上信息为澳洲各州平均情况,了解更多贷款详情可咨询 400-041-7515

配套设施

荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354 荷兰林堡Swalmen的联排别墅,Graeterweg 23,编号36524354

居外物业ID:36524354

对此房源感兴趣?联系我们!

荷兰购房相关费用一览

交易费用
房产税 按照每年底市政厅评出的woz value乘以房价,每个市政厅比例不同。
年投保额 200欧元左右
不动产费 不动产税的高低由各市政厅按房屋估价决定的比例而定,每年都有所调整。
交接税 2%
注册费 1%-1.5%
地产代理费 1%-2%
房屋过户费 站所购住房价值的6%
房屋交付使用费 买方承担约10%的房屋买卖费用,包括房贷集资费、房屋交付使用费(6%)及其它费用(二手房)
贷款费用
贷款首付 本国人是零首付,外国人是首付10%(包含持荷兰ID的新移民),房屋交易成本占大约10%。
贷款利息类别 除了浮动利率,还有1年定期,5年定期,10年定期,20年定期和30年定期几种情况
房贷合同佣金 占房贷总额的1%,每个房地产商佣金各不同,常是事先讲好一个固定数额
贷款中介费 1%
持有费用
行政管理费 1%-1.5%
人寿险 与房贷数额的大小和借贷形式等有关,月金额达数10欧元至上百欧元不等。
二手房交易税 2%
公证费和国土登记费 550欧元
提交置业要求
让居外帮你找房

居外服务热线 400-041-7515

港澳台及海外客户请致电
+852 5804 4670

周一至周五 9:00 - 18:00

居外微信服务号 居外微信服务号