+86 400 041 7515

海外经销商:+852 5804 4670

周一至周五:9:00 - 18:00

荷兰3卧的联排别墅

Heisterbrug 121, Schinnen, Limburg, Netherlands

荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348
房屋价格: 咨询房产价格
土地面积: 28288平方米
房型: 3 卧

居外物业ID:36524348

让房产公司联系我

当前房源已经过期,建议您浏览其他相似房源

房产中介将快速与您取得联系,为您解答各类疑问

物业特色

Wonen in een kasteel.

Op een schitterende locatie, gelegen in Zuid-Limburg, omringd door landerijen, weilanden en uitgestrekte wandelgebieden, bieden wij te koop aan dit schitterende, gerestaureerde kasteel “Ter Borgh”. Dit unieke Rijksmonument, ook bekend als “Huize Schinnen”, bestaat uit vier vleugels van baksteen om een binnenplein en is omgeven door een gracht.

Aan het binnenplein is een uitgebouwd kapelletje en op een aansluitend omgracht terrein vindt u een middeleeuwse burchtheuvel.

Het gehele complex is gesitueerd op een ruim perceel van ca. 4 ha., bestaande uit tuin en weide. Aan de voorzijde wordt het kasteel geflankeerd door een watermolen met woonbestemming.

Vanuit het kasteel is er een adembenemend uitzicht op deze tuin, de weide en de uitgestrekte landerijen in de directe omgeving.

Het object heeft de bestemming: wonen, horeca, antiekhandel en er bestaat de mogelijkheid tot het houden van atelier aan huis. Tevens bestaat op deze locatie de mogelijkheid tot het realiseren van maximaal 5 recreatiewoningen.

Aan de voorzijde wordt het kasteel geflankeerd door een watermolen.

Zeker zo charmant is de detaillering van het interieur, sfeervolle stijlkamers, schouwen, balken plafonds en fraaie houten vloeren.



Kasteel “Ter Borch” ligt zeer centraal t.o.v. de plaatsen Sittard, Heerlen, Maastricht en Roermond en in de directe nabijheid van de snelweg A2. Zelfs de plaatsen Eindhoven, Aken, Brussel en Luik liggen binnen een uur rijden! Indien u op zoek bent naar historie, rust, ruimte en tegelijkertijd in stijl wilt wonen, is dit uw kans.



Geschiedenis

Het oorspronkelijke kasteel is allang verdwenen. Wat nu het kasteel genoemd wordt is de oorspronkelijke voorburcht van het voormalige kasteel. Het is een in carrévorm gebouwde hoeve en dateert uit 1700. De kapel stamt uit 1625. Begin 1900 is er een grootscheepse restauratie geweest en aan het einde van de twintigste eeuw is er wederom gerestaureerd.



Huidige doeleinden

Naast de verschillende wooneenheden, te weten de hoofdwoning, een tweede woning, de woning in de voormalige watermolen en twee vakantiewoningen, verder zijn er ook een horeca/partygelegenheid en een antiekhandel in het kasteel. Door de ligging in het buitengebied en de aanwezigheid van wandel- en fietspaden wordt de horecagelegenheid zeer goed bezocht.

Het kasteel is zeer goed toegankelijk. Er staat een eigen weg gepland naar de horecagelegenheid en tevens worden hier voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd.



Bouwjaar: ca. 1781 / 1784

Perceeloppervlakte: 4 ha.

Bestemming Wonen, horeca, atelierruimten, antiekhandel, vakantiewoningen.

Bijzonderheden: Rijksmonument (nr. 33357), Provinciaal monument (nr. O6365CC121: kasteel en molen en C6365CC121 voor het complex)

Inhoud: ca. 18.500 m3 (gehele complex)



Algemene info:



Indeling vakantieappartement 1



Begane grond

Het eerste vakantieappartement, tevens het grootste, is gelegen rechts van en boven de toegangspoort.

De entree, te vinden onder de toegangspoort, biedt toegang tot de ontvangsthal met hier de meterkast, het toilet, de massieve houten trap naar de eerste verdieping en de toegang tot de keuken, met aanrecht en apparatuur.

In nagenoeg elke ruimte van dit appartement vindt u een rookkanaal met open haard of voorzetkachel.

In het verlengde van de keuken vindt u twee ruime slaapkamers waarvan een in het bezit is van een eenvoudige doucheruimte.



1ste verdieping

Via de massieve houten trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping.

Deze zeer ruime verdieping herbergt de volgende ruimten: de woonkamer met keukenblok (en tevens trap naar de tweede verdieping), twee slaapkamers (een slaapkamer met eigen badkamer met ligbad met douche, wastafel en toilet), de badkamer met ligbad met douche, wastafel en wandcloset.



2de verdieping

Te bereiken middels houten trap.

Ook hier is een overloop met hieraan gelegen twee slaapkamers en een trap naar de vliering alwaar nog een slaapmogelijkheid aanwezig is.



Indeling vakantieappartement 2



Begane grond

Het tweede vakantieappartement is gelegen links naast de toegangspoort en is ook compleet ingericht.

De entree vindt u onder de toegangspoort en aan het binnenplein.

Via de entree komt u in de hal met hier het toilet, de wasruimte met de witgoedaansluiting en de geiser, de keuken met keukenblok.

Via de keuken bereikt u de woonkamer met open haard.



1ste verdieping

Via de houten trap in de ontvangsthal bereikt u de overloop op de eerste verdieping.

Op deze overloop is een slaapmogelijkheid gerealiseerd en verder zijn er nog twee ruime slaapkamers, een met douchecabine en wastafel en een met vaste muurkast.



Zolderverdieping

Naast de entree van deze vakantiewoning is een aparte ingang die toegang biedt tot een grote bergzolder.

Ook hier ziet men de dakspanten en kijkt men tegen de dakpannen. Deze ruimte is gelegen boven het horecagedeelte.

Ook hier kan men een eigen indeling realiseren.



Gasterij Terborgh

Het horecagedeelte is gelegen aan de linkerzijde van de kasteelboerderij.

De toegangsweg is dezelfde als naar het kasteel.

Er zijn enkele parkeerplaatsen aanwezig.

Er is goedkeuring aanwezig om een aparte toegangsweg aan te leggen naar het horecagedeelte en dan ook meer parkeerplaatsen te realiseren.

Tegenover het horecagedeelte is nu nog aanwezig een buitenrijbak (afgemaakt met houten afrastering).

Verder is hier een zeer grote veldschuur aanwezig: ideaal voor het opslaan van groot materieel e.d.



Indeling:

Via de eigen toegangsweg / oprijlaan, met aan de linkerzijde gelegen de voormalige watermolen, bereikt u de brug over de gracht.

Eenmaal over deze brug komt u onder de gigantische toegangspoort met hier de mogelijkheid om het geheel af te sluiten.

Voorbij de toegangspoort bereikt u de grote binnenplaats van deze carréboerderij.

De hoofdwoning bevindt zich direct aan de rechterzijde van het complex.

Via de entree bereikt u de grote, stijlvolle ontvangsthal. Opvallend zijn de massieve houten trap, die doorloopt naar de tweede verdieping en de aanwezigheid van een prachtige antieke schouw met kachel.

Deze ontvangsthal biedt toegang tot de gewelfde kelderruimte, het gemoderniseerde toilet met wandcloset en fonteintje en de zeer praktische waskeuken met de aansluitingen voor de witgoedapparaten, voldoende bergkasten en de doucheruimte met wastafel.

In het verlengde van de ontvangsthal vindt u de ruime woonkeuken.Deze keuken is voorzien van een tegelvloer, heeft voldoende bergruimte en u vindt hier het aanrecht met de apparatuur.

Ook in deze ruimte is een rookkanaal met kachel.

Kenmerkend voor deze woonkeuken zijn het hoge plafond (bekleed met balken) en de hoge ramen die uitzicht bieden op de binnenplaats en aan de andere zijde op de slotgracht en het buitengebied.

Doorlopend komt u in de ruime woonkamer v.v. van een authentieke eiken kastelenvloer met ook hier de hoge ramen (met uitzicht op de slotgracht) en de aanwezigheid van een kolossale open haard.

Deze woonkamer werd vroeger gebruikt als trouwzaal.Dit verklaart dan ook de aanwezigheid van het kapelletje, dat uitsluitend te bereiken is vanuit de woonkamer.

Het kapelletje, geheel in stijl ingericht en o.a. voorzien van mooie glas-in-lood ramen, is a.h.w. een uitbouw aan de hoofdwoning.Er ligt op dit moment een goedgekeurd bouwplan om in de gevel, naast het kapelletje, tuindeuren te realiseren. Op deze manier kom je heel gemakkelijk vanuit de woonkamer op de binnenplaats.



1e verdieping:

Via de al eerder beschreven massieve, zeer brede, houten trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping.Aan deze overloop vindt u een praktische muurkast, de ruimte die gereserveerd is voor de nieuwe, nog te realiseren, badkamer en over de hele breedte een gigantische boekenkast.

Ook hier is een rookkanaal met de aanwezigheid van een kachel.

De overloop biedt tevens toegang tot een lange gang, met hier aan de linkerzijde gelegen drie ruime slaapkamers, waarvan een met dubbele muurkast en een met enkele muurkast.

Aan het einde van de gang is ook een muurkast gemaakt.



2e verdieping:

De doorlopende trap brengt u naar de tweede verdieping.

Op deze verdieping vindt u het zoldergedeelte.

Op dit moment in gebruik als bergzolder.

U kijkt hier tegen de dakspanten en tegen de dakpannen aan.

Door het grote oppervlak zijn hier voldoende mogelijkheden aanwezig om deze ruimte naar eigen wensen in te delen en te gaan gebruiken.



Overige verdiepingen:

De kelder

De gewelfde kelder is te bereiken via de ontvangsthal en doet dienst als provisiekelder.



Tuin:

De grote binnenplaats is ideaal te gebruiken als parkeergelegenheid voor de eigen bewoners.

Via een tweede, grote poort aan de achterzijde bereikt u de idyllische tuin.

Hier moet in vroegere eeuwen de "motte" hebben gestaan.

Deze "motte" was de voorloper van het slot of kasteel.

Het was in feite de verdedigingstoren.

Op deze plaats is dan nu die schitterende lusthof gelegen; met oude beelden en kolommen met vazen waarin bloemen hun kleurenpracht tonen.

Tevens vindt u hier natuurlijke begroeiing, veel oude bomen en gazon: een ideale plaats om in alle rust en privacy te vertoeven.

Dit gedeelte van de tuin valt binnen de slotgracht.

Van hieruit heeft u een weids uitzicht over landerijen, weilanden en natuurgebied.

Naast de hoofdwoning vindt u in deze carréboerderij ook nog: een woning (op dit moment verhuurd), twee compleet ingericht vakantieappartementen, de Gasterij Ter Borgh (horeca en feestgelegenheid) en het uitgebreide stallengedeelte.

Voor dit stallengedeelte ligt een goedgekeurde aanvraag om hier nog vier vakantieappartementen te realiseren.

Ook zakelijk gezien zeer vele en goede mogelijkheden.Buiten de slotgracht ligt de voormalige watermolen; ook hier zijn twee woongedeelten in onder gebracht.

Een gedeelte is klaar en wordt verhuurd, het tweede gedeelte is nog in de afwerkfase.

贷款计算器

默认为参考首付和贷款金额,您可以更改数值以获得您的专属贷款方案
贷款额不可大于房价
  • 房产总价:
  • 参考首付
  • 贷款金额
  • 支付利息:111万(利率4.8%)

咨询贷款流程即相关手续

月均还款

10221

询问每月租金可抵扣房贷情况

*以上信息为澳洲各州平均情况,了解更多贷款详情可咨询 400-041-7515

配套设施

荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348 荷兰林堡Schinnen的联排别墅,Heisterbrug 121,编号36524348

居外物业ID:36524348

对此房源感兴趣?联系我们!

荷兰购房相关费用一览

交易费用
房产税 按照每年底市政厅评出的woz value乘以房价,每个市政厅比例不同。
年投保额 200欧元左右
不动产费 不动产税的高低由各市政厅按房屋估价决定的比例而定,每年都有所调整。
交接税 2%
注册费 1%-1.5%
地产代理费 1%-2%
房屋过户费 站所购住房价值的6%
房屋交付使用费 买方承担约10%的房屋买卖费用,包括房贷集资费、房屋交付使用费(6%)及其它费用(二手房)
贷款费用
贷款首付 本国人是零首付,外国人是首付10%(包含持荷兰ID的新移民),房屋交易成本占大约10%。
贷款利息类别 除了浮动利率,还有1年定期,5年定期,10年定期,20年定期和30年定期几种情况
房贷合同佣金 占房贷总额的1%,每个房地产商佣金各不同,常是事先讲好一个固定数额
贷款中介费 1%
持有费用
行政管理费 1%-1.5%
人寿险 与房贷数额的大小和借贷形式等有关,月金额达数10欧元至上百欧元不等。
二手房交易税 2%
公证费和国土登记费 550欧元
提交置业要求
让居外帮你找房

居外服务热线 400-041-7515

港澳台及海外客户请致电
+852 5804 4670

周一至周五 9:00 - 18:00

居外微信服务号 居外微信服务号